ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο δράστης

Πυροβολισμοί στο Μέριλαντ των ΗΠΑ - Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε κτίριο κατοικιών.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για δύο αστυνομικούς τραυματίες, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε με αφορμή έναν τυπικό έλεγχο της αστυνομίας σε κτιριακό συγκρότημα. Κλιμάκιο εννέα αστυνομικών θέλησε να κάνει έλεγχο σε διαμέρισμα, 30 μίλια απόσταση από την Ανάπολις. Όταν οι ένοικοι δεν απάντησαν, τότε οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν ένοπλο άντρα.

Ο τελευταίος άνοιξε πυρ εναντίον τους και τραυμάτισε δύο από τους εννέα αστυνομικούς. Ο ένας τραυματίστηκε στο χέρι και ο δεύτερος στον ώμο. Στο διαμέρισμα ήταν ο ένοπλος, ο οποίος και συνελήφθη, καθώς και ένα ακόμη άτομο, το οποίο οδηγήθηκε στο γραφείο του σερίφη ως μάρτυρας, ενώ οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν ότι δεν κινήθηκε εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.