ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τις καταγγελίες Θαλασσινού

Ποτάμι: Μηχανισμός προπαγάνδας του Μαξίμου η ΕΡΤ, ζει της χειρότερες στιγμές της

Σκληρή ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ εξέδωσε το Ποτάμι, μετά και τις καταγγελίες του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργου Θαλασσινού, για τους συνδικαλιστές που δεν εργάζονται και τους υπευθύνους σημαντικών διευθύνσεων που δεν ξέρουν αγγλικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οδηγούμαστε σε μία ΕΡΤ που οι συνδικαλιστές και η ομήγυρις δεν εργάζεται, αλλά διοικεί, οι γενικοί διευθυντές δεν έχουν απαραίτητα πτυχίο ΑΕΙ, αλλά «μπάρμπα στην Κορώνη», οι συνταξιούχοι διοικούν επιτροπές, ενώ οι υπεύθυνοι σημαντικών διευθύνσεων δεν γνωρίζουν αγγλικά».

Η εικόνα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όπως την περιγράφει, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Θαλασσινός. Όλες οι παθογένειες του παρελθόντος μαζεμένες επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Για να γίνονται αυτά πληρώνουν οι πολίτες από το υστέρημά τους το τέλος δημόσιας τηλεόρασης;

Στο Μαξίμου τους ενδιαφέρει ένα πράγμα: πώς θα χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ως μηχανισμό προπαγάνδας. Γι’ αυτό και η δημόσια τηλεόραση ζει τις χειρότερες στιγμές της. Ο κ. Θαλασσινός καλά κάνει και καταγγέλλει την κατάσταση. Έπρεπε όμως να προσέξει που έμπλεκε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.