ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Συνάντηση με τον Ινδό «γκουρού»

Προβολή ελληνικών προορισμών για γιόγκα στην Ινδία

Με στόχο την ανάδειξη ελληνικών προορισμών κατάλληλων ακόμα και για τη yoga, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της MTC GROUP στην Αθήνα συνάντηση με τον Ινδό «γκουρού» Siddhartha Shiv Khanna έπειτα από μεσολάβηση της NAMASTE GREECE στο πλαίσιο της πρόσφατης συμφωνίας των δυο εταιριών για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ινδία στην Ελλάδα ( φωτο με τους Νότη Μαρτάκη και Χρήστο Δήμα).

Ο γνωστός γκουρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Στα νεανικά του χρόνια ήταν επαγγελματίας κολυμβητής και σπούδασε μόδα λιανικής και διαχείριση εμπορευμάτων. Ηγήθηκε της εταιρίας μόδας του πατέρα του και στην πορεία ασχολήθηκε και με την Gyan Yoga (Yoga of knowledge) με την βοήθεια του Samara Kawui Bodhistra.

Αποφασισμένος πως η Yoga είναι εκείνο το κομμάτι της ζωής του που θέλει να ασχολήθει επαγγελματικά εξασκήθηκε στην Hatha Yoga υπό τις συμβουλές του Shri Yogi Auoop ji.

Στο μεταξύ, με αναρτήσεις στους πολυπληθείς αναγνώστες της συνεχίζει την περιήγησή της στα ελληνικά νησιά η γνωστή δημοσιογράφος της Ινδίας κυρία Devashree Sanghvi στην οποία ανήκει το site www.thecrazyindianfoodie.com, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στο Μουμπάι.

Μετά την Άνδρο και την Τήνο, βρίσκεται ήδη στην Αστυπάλαια ενώ αναμένεται να επισκεφτεί τη Μήλο και τη Σέριφο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.