ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε στα βράχια με το κεφάλι

Συγκλονισμένο το Ηράκλειο από τη μοιραία πτώση του 16χρονου στο ενετικό λιμάνι

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από το τραγικό θάνατο που βρήκε το απόγευμα της Κυριακής ένας 16χρονος πέφτοντας ανάμεσα στους βράχους στην εξωτερική πλευρά του λιμενοβραχίονα, στο Ενετικό Λιμάνι.

Η βόλτα για τον άτυχο μαθητή της Β' Λυκείου αποδείχθηκε μοιραία καθώς κανείς δεν περίμενε ότι μια στιγμή θα ήταν αρκετή για να χάσει τη ζωή του και να σκορπίσει πόνο και θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Πέτρος, έχασε την ισορροπία του με συνέπεια να πέσει ανάμεσα στα μπλόκια και να τραυματιστεί θανάσιμα. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμιος Δουβής, ο άτυχος 16χρονος έπεσε με το κεφάλι. «Ο θάνατος του διαπιστώθηκε με την άφιξη του γιατρού του ΕΚΑΒ» ανέφερε ο κ. Δουβής ο οποίος συμπλήρωσε ότι το ύψος από το οποίο έπεσε ο άτυχος μαθητής ήταν περίπου 4 μέτρα.

Το τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει τους πάντες ενώ ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σημείο της τραγωδίας ήταν αρκετός καθώς όλα έγιναν σε ώρα όπου το λιμάνι έσφυζε από πολίτες που απολάμβαναν τον περίπατό τους.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση. Στο σημείο από τα πρώτα κιόλας λεπτά βρέθηκαν σκάφη του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου, στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και πλήρωμα του ΕκΑΒ μαζί με γιατρό. Δυστυχώς όμως, η πτώση του ανήλικου αποδείχθηκε μοιραία.

Πηγή: e-kriti.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.