ΚΟΣΜΟΣ

Σκριπάλ: Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν, δηλώνει το Κρεμλίνο για τον Τσεπίγκα

Τη σιωπή του για την υπόθεση Σκριπάλ έσπασε για πρώτη φορά το Κρεμλίνο, λίγες ώρες μετά την είδηση που κυκλοφόρησε, σύμφωνα με την οποία ο Βλάντιμιρ Πούτιν είχε πληροφορίες για τους δύο Ρώσους που κατηγορούνται ότι δηλητηρίασαν τον Σεργκέι Σκριπάλ και την κόρη του, στο Σόλσμπερι της Βρετανίας.

Ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την ύπαρξη των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν, λέγοντας πως ο Ρώσος πρόεδρος δεν γνωρίζει αν είναι αλήθεια ότι ο συνταγματάρχης Ανατόλι Τσεπίγκα συμμετείχε στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

«Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες. Ειλικρινά, θα δούμε τι πληροφορίες θα προκύψουν από της έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια, ή πόσο αλήθεια είναι», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου. «Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, ο κ. Πεσκόφ είπε πως «δεν γνωρίζω ποιος ήταν ο συνταγματάρχης Τσεπίγκιν (σ.σ. κατά παράφραση του ονόματος Τσεπίγκα). Αν βραβεύτηκε και για τι βραβεύτηκε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.