ΕΛΛΑΔΑ

25χρονος δράστης

Αμετανόητος διαρρήκτης «χτύπησε» δυο Ι.Χ. στα Ιωάννινα

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών της Ασφάλειας ήταν ο νεαρός Έλληνας ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που επιχειρούσε να κλέψει διάφορα αντικείμενα από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στα Ιωάννινα. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει άλλο ένα σταθμευμένο όχημα.

Ο 25χρονος δράστης, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κλοπές, είχε στην κατοχή του διάφορα αντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό που είχε αρπάξει από το πρώτο όχημα που «χτύπησε» στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι έρευνες για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να διέπραξε συνεχίζονται.

*** Καλώδια μήκους σχεδόν ενός... χιλιομέτρου άρπαξε ένας «κυνηγός» χαλκού από τις εγκαταστάσεις της μάντρας υλικών ενός 37χρονου στο Βόλο! Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, είχαν κάνει φτερά ζεύγη καλωδίων χαλκού συνολικού μήκους 890 μέτρων, μέρος των οποίων βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας στην κατοχή του 30χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, για να εξακριβώσουν αν και πού πούλησε τα υπόλοιπα καλώδια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.