ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη επί της Μπασκόνια

Μπλατ: «Θέλουμε να κάνουμε τον καλύτερο Ολυμπιακό»

Περιχαρής για τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπασκόνια ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που δημιουργείται, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ένα καλύτερο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε: «Είναι ωραία να βλέπεις την ομάδα σου να κερδίζει μέσα στην έδρα της μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι η Μπασκόνια. Ξέρω πόσο ποιοτική ομάδα είναι η Μπασκόνια, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι είδους ομάδα είμαστε εμείς. Είμαστε πολύ καινούργιοι, πολύ «νέοι» και σχετικά άπειροι σε αυτό το επίπεδο για να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση με το που πηγαίνουμε. Αλλά σίγουρα είναι όμορφος ο τρόπος που ξεκινήσαμε. Παίξαμε τρία εκπληκτικά δεκάλεπτα».

Και συνέχισε: «Οι ομάδες που θέλουν να πάνε μακριά έχουν τέσσερα πράγματα να κάνουν. Πρέπει να έχουν χαρακτήρα, ποιότητα, κοουτσάρισμα και χημεία. Θεωρώ πως η ομάδα μας έχει την ποιότητα και τον χαρακτήρα που μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε την εξέλιξή μας και το να φτάσουμε κάπου σπουδαία. Το πού ακριβώς θα μας οδηγήσει όλο αυτό δεν το γνωρίζω, γιατί είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε και δουλεύουμε για αυτό κάθε μέρα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.