Neo

Μπορεί να υπάρξει νέα πλειοψηφία από την παρούσα Βουλή

Τα νερά του Ποταμιού και όχι μόνο έρχεται να ταράξει για άλλη μια φορά ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει δυνατότητα για νέα κυβερνητική πλειοψηφία και από την παρούσα Βουλή.

Μιλώντας στον News 24/7, ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε ότι θα μπορούσε η προοδευτική αντιπολίτευση να συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα με τον ΣΥΡΙΖΑ ως τις εκλογές. «Υπάρχει χρόνος», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην ανάγκη συνάντησης και συζήτησης μεταξύ Αλέξη Τσίπρα, Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη.

«Θα ήταν και μία δοκιμασία πραγματισμού και ρεαλισμού για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε, αναγνωρίζοντας ότι η πρότασή του είναι ‘ρομαντική’.  «Θα πρέπει οι πολιτικοί να πηγαίνουμε και κόντρα στο ρεύμα», συνέχισε, σημειώνοντας ότι «θα είναι για το καλό της πατρίδας να αφήσει και η αντιπολίτευση την υποκρισία», προκειμένου να γίνει διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα, πόσο αυτά τα περί ‘υποκρισίας’ θα αρέσουν στο κόμμα του, και τα άλλα κόμματα της ‘προοδευτικής αντιπολίτευσης’, όπως την όρισε, μένει να φανεί…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.