ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γραμματέας ΚΙΝΑΛ

Χριστοδουλάκης: Ο κόσμος επιστρέφει μαζικά σε εμάς

«Δεν θα βγούμε έξω να μαζέψουμε πελάτες για να φτιάξουμε μία μεγάλη πλειοψηφία αθροίσματος μηχανισμών. Με όρους πολιτικούς, όσοι ενστερνίζονται τις απόψεις, τις αρχές μας και τις προτάσεις μας, τους καλούμε να συμπορευτούν μαζί μας» ανέφερε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ FM.

Ο κ. Χριστοδουλάκης ξεκαθάρισε πως «όσοι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να βολευτούν, δεν έχουν καμία θέση στο Κίνημα Αλλαγής. Δε μιλάμε μόνο για πολιτικές, μιλάμε και για μη πολιτικές σχέσεις».

Εξήγησε ακόμη ότι η λογική της διεύρυνσης, ωστόσο, που υιοθετεί το Κίνημα Αλλαγής, προφανώς και περιλαμβάνει ανθρώπους που ενδεχομένως να έχουν φύγει από το ΠΑΣΟΚ, έχοντας διαφωνήσει στο παρελθόν, αλλά να αντιλαμβάνονται ότι πλέον η αναγκαιότητα είναι να προχωρήσουν όλοι μαζί. «Αυτοί φυσικά και χωρούν και περιλαμβάνονται. Όποιος πήγε επειδή διαφώνησε και επειδή μπορεί να έψαχνε κάτι στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν το βρήκε, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε, φυσικά και μπορούμε να δούμε πώς μπορεί να συμπορευτεί μαζί μας, πάντα με όρους πολιτικούς».

Για τη στασιμότητα του Κινήματος Αλλαγής που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ο γραμματέας του εμφανίστηκε αισιόδοξος και επεσήμανε: «τις πραγματικές δημοσκοπήσεις τις κάνουμε έξω. Η ανταπόκριση του κόσμου δεν είναι αυτή του 2015, ούτε και πιο πριν. Ο κόσμος επιστρέφει μαζικά, έρχεται, ακούει και φυσικά περιμένει και ακόμα περισσότερα από εμάς». Συμπλήρωσε, επίσης, πως οι δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή δεν αποτυπώνουν τη δυναμική που διαπιστώνουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.