ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διευκρινίσεις για την διακοπή της σύμβασης

Ernst & Young για Folli Follie: Ελλιπής η συνδρομή της στο έργο των ελεγκτών

Εξαιτίας ελλιπούς συνδρομής από την πλευρά της Folli Follie διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, η Ernst & Young σε σημερινή ανακοίνωσή της στην οποία δίνει διευκρινίσεις για την υπόθεση.

Η EY επισημαίνει ότι ποτέ δεν ανέλαβε να ελέγξει συνολικά τις οικονομικές καταστάσεις του 2017 αλλά μόνο συγκεκριμένα κονδύλια και κατηγορεί την Folli Follie για ελλιπή συνεργασία διευκρινίζοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να διακόψει τη σύμβαση.

Αναλυτικά η Ernst & Young στην ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Σε συνέχεια πρόσφατων ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων, στα οποία γίνεται αναφορά στο όνομα της Ernst & Young Ελλάς για την υπόθεση της FF Group, θεωρούμε υποχρέωσή μας να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η EY, με την από 13 Ιουνίου 2018 σύμβασή της με την "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία" («Εταιρεία»), ανέλαβε τη διενέργεια προσυμφωνημένων διαδικασιών σε συγκεκριμένα κονδύλια των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση του 2017.

Η ΕΥ ποτέ δεν προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας της χρήσης 2017. Παραπέμπουμε στην από 19 Ιουνίου 2018 ανακοίνωσή μας σχετικά με τα ανωτέρω.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, η ΕΥ γνωστοποίησε στην Εταιρεία τη διακοπή της σύμβασης διενέργειας προσυμφωνημένων διαδικασιών, λόγω ελλιπούς συνδρομής της Εταιρείας στο έργο μας.

Οποιαδήποτε πληροφορία αναφέρει κάτι διαφορετικό από τα ανωτέρω για την ΕΥ, είναι απολύτως αναληθής και δεν αντανακλά την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.