ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μονομαχούν στο κενό»

Γεννηματά: Αν δεν έρθουν επενδύσεις, θα τρώμε τις σάρκες μας

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ.Γεννηματά έκανε λόγο για ετερόκλητο συνεταιρισμό Τσίπρα- Καμμένου, που τρίζει. «Άκουσα χθες τον κ.Κοτζιά να λέει ότι δεν ήξερα πως στο εμείς περιλαμβάνεται και ο κ.Καμμένος. Δεν ήξερε δε ρώταγε; Το εμείς περιλαμβάνει αποκλειστικά τον κ. Καμμένο, όλοι οι άλλοι είναι αποκλειστικά για κατανάλωση ας το καταλάβουν», είπε.

«Περιέκοψαν όλες τις συντάξεις. Κόβουν τις παλιές συντάξεις και τώρα έρχονται και λένε ότι από αυτά που συμφώνησαν, μάλλον, θα γλιτώσουν τη μία περικοπή. Κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους!» τόνισε η κα Γεννηματά, ζητώντας ριζική αλλαγή του νόμου Κατρούγκαλου. «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις συντάξεις από εδώ και πέρα. Πρέπει να ξανά βρουν οι συνταξιούχοι την αξιοπρέπειά τους» συμπλήρωσε.

«Αν δεν έρθουν οι επενδύσεις στην χώρα, θα τρώμε τις σάρκες μας. Δεν προχωράμε έτσι. Δεν μπορούν να έρθουν τοξικό δηλητηριώδες κλίμα» σημείωσε στην συνέχεια, η Φώφη Γεννηματά.

Όπως υπογράμμισε: «Έχω ζητήσει εκλογές εδώ και καιρό. Και το έκανα όταν είδα, πως πήγε να κλείσει την αξιολόγηση η κυβέρνηση» προσθέτοντας, πως: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μονομαχούν στο κενό. Δεν αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών».

Ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ο μεγάλος χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει ξεπλύνει την περίοδο Καραμανλή» είπε για όσους «έχουν το θράσος να κατηγορούν το Κίνημα Αλλαγής» ότι στρώνει τον δρόμο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Έκανε λόγο για εργαλειοποίηση της συνταγματικής αναθεώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ, που απογοητεύει κάθε προοδευτικό άνθρωπο.

Υπερασπίστηκε επίσης το έργο του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας: “Οι καλύτερες μέρες που έζησε ο λαός σε αυτό τον τόπο ήταν με το ΠΑΣΟΚ”.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.