ΕΛΛΑΔΑ

Ένα μήνα μετά την κινηματογραφική διάρρηξη

Γνωστός ο τρίτος διαρρήκτης του κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό Μαγνησίας

Ένα μήνα μετά την κινηματογραφική διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Αλμυρού Μαγνησίας με λεία κοσμήματα και ρολόγια αξίας 800.000 ευρώ, ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη από τους πέντε δράστες. Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ο τρίτος που αναγνωρίζεται.

Τα στοιχεία και του τρίτου δράστη προέκυψαν από την έρευνα που έκαναν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας στο κλεμμένο από περιοχή της Αττικής και με κλεμμένες πινακίδες μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Opel, με το οποίο είχε διαφύγει η ομάδα των πέντε διαρρηκτών και το εγκατέλειψε στην περιοχή Κρόκιο του Αλμυρού.

Πριν από δέκα ημέρες, είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 25 χρόνων, οι οποίοι -όπως και ο 28χρονος- δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους και σε βάρος των δυο άγνωστων ακόμη συνεργών τους, έχει σχηματιστεί δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και η προανάκριση συνεχίζεται, για να ταυτοποιηθούν οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην διάρρηξη.

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου, όταν οι κακοποιοί γκρέμισαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου του κοσμηματοπωλείου και άδειασαν τις βιτρίνες, τις προθήκες, τα συρτάρια, ακόμη και το χρηματοκιβώτιο που είχε πάνω το κλειδί! Στο διάστημα της παραμονής τους στο κατάστημα, δεν έδωσαν την παραμικρή σημασία στον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους ενός γειτονικού αρτοποιείου που τους παρακολουθούσαν εμβρόντητοι και τράπηκαν ψύχραιμοι σε φυγή με το κλεμμένο αυτοκίνητο!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.