ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Η Κοινωνία Αξιών συμπλέει με το Ποτάμι

Στην απόφαση για κοινή πορεία ενόψει του ανοικτού συνεδρίου του Ποταμιού στις 3-4 Νοεμβρίου, κατέληξε η επίσημη συνάντηση του Ποταμιού με την Κοινωνία Αξιών το βράδυ της Τετάρτης στη Σεβαστουπόλεως.

Μετά την ολοκλήρωση της κοινής συνεδρίασης των Πολιτικών Συμβουλίων των δύο κομμάτων, Σταύρος Θεοδωράκης και στελέχη του Ποταμιού υποδέχθηκαν τον Στέλιο Φενέκο και τους συνεργάτες του για μία συζήτηση πολιτικής συμπόρευσης, με τον επικεφαλής του Ποταμιού να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «είμαστε έτοιμοι για ένα νέο κύκλο». Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ακόμα ότι «προχωράμε σε τολμηρή ανανέωση με ανοιχτές τις πόρτες στην κοινωνία», υπενθυμίζοντας και την πρόταση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού στο συνέδριο του Νοεμβρίου οι οργανωμένες δυνάμεις του να είναι μόνο το 60% του Σώματος, με ένα 20% ακόμα να προέρχεται από τις συνεργαζόμενες συμμαχικές δυνάμεις και το υπόλοιπο 20% από πολίτες που μέχρι τώρα δεν ήταν στο Ποτάμι, αλλά θέλουν να συμμετέχουν στο ανοικτό συνέδριο. Έστειλε δε, το μήνυμα προς όλους τους απογοητευμένους της πολιτικής ως εξής : «Ελάτε να βάλετε τη σφραγίδα σας»!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.