LIFESTYLE

«Τα κόκαλά μου βγήκαν έξω, μου τρύπησαν τη μπλούζα»

Η Μίνα Αρναούτη μιλά για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

Για ακόμα μια φορά η Μίνα Αρναούτη μίλησε για το θανατηφόρο τροχαίο που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Παντελής Παντελίδης. Δυόμισι χρόνια μετά η Μίνα Αρναούτη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στην Τατιάνα Στεφανίδου όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. Η ίδια μίλησε για τον δικό της Γολγοθά, για τα 13 χειρουργία στα οποία έχει υποβληθεί αλλά και για τον πόλεμο που έχει δεχθεί όλο αυτό τον καιρό.

«Δεν είχα κόκαλα στον θώρακα, μου έφτιαξαν άλλα οστά με ιατρικά υλικά. Όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω. Δεν ένιωθα το σώμα μου. Τα κόκαλα μου είχαν βγει και είχαν τρυπήσει την μπλούζα μου», είπε η Μίνα Αρναούτη.

Η γνωριμία με τον Παντελίδη

Η γνωριμία της όπως αποκάλυψε με τον Παντελή Παντελίδη είχε γίνει από παλιά, όταν ακόμη εκείνος τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά και δεν ήταν γνωστός. «Με τον Παντελή Παντελίδη γνωριστήκαμε πριν γίνει γνωστός από έναν κοινό φίλο μας. Δεν ήταν τόσο διάσημος τότε, τραγούδαγε σε μικρά μαγαζιά. Είχαμε κάνει και διακοπές στην Αράχοβα με παρέα όλοι μαζί. Είχα να τον δω από το καλοκαίρι», είπε και συμπλήρωσε: «Με την Φρόσω είχαν ένα φλερτ. Ξεκίνησε όλο αυτό από μια επίσκεψη του στην Ίο σε έναν φίλο του».

Το μοιραίο βράδυ και το θανατηφόρο τροχαίο
«Πήγαμε σε ένα σπίτι για χαρτιά. Εκεί συμπέρανα ότι δεν μπορώ να παίξω γιατί για να ξεκινήσεις εκεί χρειαζόσουν 5000 ευρώ. Μείναμε στο σπίτι από τις 3 μέχρι τις 8 το πρωί… Ο Παντελής έπαιξε χαρτιά, είχε κέφι και ήθελε να μείνει. Νωρίς το πρωί σηκωθήκαμε να φύγουμε, ο Παντελής ήταν ήρεμος, σιωπηλός και έδειχνε να είναι μια χαρά».

Για την ώρα του ατυχήματος ανέφερε: «Αρχικά έκατσα πίσω στο κέντρο του αυτοκινήτου. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει και εκείνος αύξησε ταχύτητα. Έκατσα δεξιά, έβαλα ζώνη και είδα να έρχεται η σύγκρουση. Στα 17 μου χρόνια είχα και ένα τροχαίο στη Μυτιλήνη, όπου νοσηλεύτηκα για πέντε μέρες και φοβόμουν» και συνέχισε: «Όταν αυξήθηκε η ταχύτητα έκατσα πίσω από την θέση του συνοδηγού και έβαλα την ζώνη. Μετά θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, έκανε θόρυβο, ακούγαμε χαλίκια, τις μπάρες να χτυπάνε το αμάξι. Θυμάμαι ότι φώναξα Παντελή αλλά δεν πήρα απάντηση. Το αμάξι το διαπέρασαν πέντε μπάρες».

Οι εφιαλτικές ώρες στον Ευαγγελισμό
Οι επόμενες ώρες ήταν εφιαλτικές. Έφθασε στον Ευαγγελισμό με σοβαρά ανοιχτά τραύματα και την ώρα που βρισκόταν στο ασθενοφόρο ρωτούσε αν ήταν καλά ο Παντελής: «Εμένα με τρύπησε μια μπάρα στην πλάτη, έσπασε τα κόκαλα του θώρακα και είχα μια τρύπα στον πνεύμονα 10 εκατοστών, είχα σπασμένο χέρι και μου έλειπε κομμάτι από το οστό στο πόδι. Υποθέτω ότι έγινε από την μπάρα αυτό. Δεν θυμάμαι αν ο Παντελής φορούσε ζώνη, μετά έμαθα ότι δεν φόραγε. Θυμάμαι τον Παντελή να είναι πεσμένος αλλά δεν θυμάμαι σε ποια θέση βρισκόταν εκείνη την στιγμή».

Και συνέχισε: «Ήμουν ενάμιση μήνα σε καταστολή. Δεν είχα αντιληφθεί την κατάσταση που βρισκόμουν όταν συνήλθα. Ο πνεύμονας επουλώθηκε και γι’ αυτό συνήλθα. Δεν μπορούσα ούτε να βήξω. Είχα την τραχειοτομή και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πολυ 1:16 28/08/2019

    θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου πληρώνεται και καλλα γιαυτες τις συνέντευξεις που δίνει η κυρία έχω και μια προαισθηση ότι δεν οδηγούσε ο παντελης μας οδηγούσε αυτή γιατί; αφού είχε πγει τόσο πολύ ήξερε ο ίδιος δεν μπορούσε να οδηγήσει και αυτή η διαίσθηση θα με κυνηγάει ότι τον φάγανε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο ταλαντούχο η γνώμη μου είναι αυτή

  2. SPARTA. 20:51 24/10/2018

    Χάρη στο τροχαίο του Παντελίδη έμαθε ο κόσμος το παγκοσμίως άγνωστο αυτό νούμερο.
    Τον θάνατο του Παντελίδη εκμεταλεύτηκε στο ακέραιο για δημοσιότητα και χρήμα αυτό το μπάζο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.