ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Tρίτη σερί ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Υπέκυψε η ΑΕΚ

Την τρίτη σερί ήττα της στο Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε την Τρίτη η ΑΕΚ αφού ηττήθηκε με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο γεμάτο ΟΑΚΑ.

Yποτίθεται ότι η Μπάγερν ήρθε στην Αθήνα κουβαλώντας και την αγωνιστική της κρίση. Πράγματι, κατά το πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον, η ΑΕΚ κατάφερε να μην δώσει χώρους στην πολύ μεγάλη της αντίπαλο και να μην κινδυνεύσει πάρα πολύ.

Αντιθέτως, η Ενωση πάτησε και την αντίπαλη περιοχή και έκανε την άμυνα της Μπάγερν να την νιώσει σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Είναι όμως τέτοιο το μέγεθος της ομάδας του Μονάχου που ακόμα και στην κακή της ημέρα μπορεί να πάρει άνετα τέτοια. Στο ΟΑΚΑ αρκούσαν δύο λεπτά.

Στο 61' ο Χάβι Μαρτίνεθ εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στην άμυνα της ΑΕΚ για να γράψει το 1-0 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λεβαντόφσκι ολοκλήρωσε όμορφη προσπάθεια των συμπαικτών του για το 2-0.

Κάπου εκεί, το ματς ουσιαστικά τελείωσε.

ΑΕΚ(Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Χουλτ, Γαλανόπουλος (85’ Γκάλο), Σιμόες, Πόνσε, Κλωναρίδης (64’ Μπογέ), Μάνταλος (76’ Άλεφ), Μπακασέτας.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Σούλε, Χούμελς, Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόβσκι (84’ Βάγκνερ), Ρόμπεν, Χάμες (63’ Γκορέτσκα), Ραφίνια, Νάμπρι (74’ Μίλερ), Κίμιχ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.