ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ανάρτηση του υπουργού Αμυνας

Καμμένος: Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO

Λίγες ώρες μετά την διαφοροποίηση του με την κυβερνητική γραμμή για το «ναι» της Βουλής των Σκοπίων στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος επανέρχεται με σφοδρή επίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της γειτονικής χώρας.

Σε νέα του ανάρτηση στο τwitter αναφέρει «Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO» δημοσιεύοντας άρθρο site που ανήκει στη σφαίρα επιρροής του και απηχεί τις απόψεις του.

Μεταξύ άλλων γράφει το άρθρο: «Θα πρέπει λοιπόν να καταστεί ξεκάθαρο. Εμείς διαφωνούμε με την χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κράτους, αποκλειστικά για λόγους ηθικής και ιστορικής αλήθειας. Χωρίς καμμία άλλη σκοπιμότητα, όπως αυτές που υπηρετούν οι ελλαδέμποροι, ομοϊδεάτες του VMRO ή οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούν την Μακεδονία ως φερετζέ για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους, ρίχνοντας την κυβέρνηση. Και δεν ξεχνάμε ότι οι σκοπιανοί φασίστες που σήμερα κλαίνε, δεν καταψήφισαν τη συμφωνία επειδή διαφωνούν με τον όρο Μακεδονία στο όνομά τους. Αντίθετα, την καταψήφισαν γιατί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας ως όχημα αλυτρωτισμού και δημιουργίας μόνιμου κινδύνου για την Ελλάδα, αλλά και τον ίδιο το λαό τους. Θέλουν την ιστορική παραχάραξη και υπεξαίρεση του ονόματος για να δημιουργήσουν μια εστία πολέμου με σχέδιο τουρκικής έμπνευσης και χρηματοδότησης. Και αυτό οφείλουμε να το στηλιτεύουμε και να το εμποδίσουμε. Καμιά σύμπλευση λοιπόν με τους ανθέλληνες, έμμισθους της Τουρκίας, φασίστες του VMRO».

 

Υπενθυμίζεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στα Σκόπια απέπεμψε τους βουλευτές της που στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Οι επτά βουλευτές που ενήργησαν κόντρα στη θέση του κόμματος και τη βούληση των πολιτών απογοήτευσαν εμένα, το κόμμα και την πατρίδα. Θα πρέπει να ζήσουν με αυτήν τους την απόφαση. Για αυτό η εκτελεστική επιτροπή του VMRO-DPMNE συνεδρίασε εκτάκτως και τους απέκλεισε από το κόμμα», δήλωσε ο ηγέτης του κόμματος, Χρίστιαν Μιτσκόσκι.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.