ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση σε συμβολαιογραφείο

ΛΑΕ: Ανεστάλησαν επτά πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας στην Αττική

«Η Λαϊκή Ενότητα, δίνοντας νέα αγωνιστική απάντηση στις διώξεις εναντίον του γραμματέα του ΠΣ της, Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και συνεχίζοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, επέτυχε την αναστολή 7 από τους 15 πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών, που είχαν προγραμματιστεί στην Αττική», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΛΑΕ, για αυτήν την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 746 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

«Σήμερα, χάρη στο κίνημα, καταφέραμε να έχουμε 7 αναστολές πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και σε αυτό το συμβολαιογραφείο που είμαστε, είχαμε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, ο οποίος και αυτός ανεστάλη. Κι αυτό το θεωρούμε επιτυχία για το κίνημα, το οποίο έχει μία αποτελεσματικότητα επωφελή για τα φτωχά νοικοκυριά, ενώ αποκαλύπτει τα ψεύδη της κυβέρνησης, η οποία κοροϊδεύει και εμπαίζει τον ελληνικό λαό ότι δεν προωθεί πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Διεκδικούμε την παράταση και τη βελτίωση του νόμου Κατσέλη. Θα είναι μεγάλη καταστροφή για τα ελληνικά νοικοκυριά και για τις λαϊκές περιουσίες, αν ο νόμος Κατσέλη λήξει, όπως προβλέπουν οι μνημονιακές δεσμεύσεις στο τέλος του χρόνου. Εμείς από εδώ και μπρος θα κλιμακώσουμε τον αγώνα, με βασικό και κεντρικό αίτημα να διατηρηθεί ο νόμος Κατσέλη, να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί υπέρ των δανειοληπτών, ώστε να είναι αποτελεσματικός και να προστατέψει -επιτέλους- γενικώς την πρώτη κατοικία σε επαρκές εμβαδόν και σε επαρκές ύψος αντικειμενικής αξίας» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών είναι σήμερα μια μεγάλη όαση ελπίδας και αισιοδοξίας για τη χώρα. Είναι ένα γνήσιο κίνημα ανατροπής μιας κυβέρνησης που σαπίζει και ενός παρακμιακού συστήματος που πνίγει εθνικά, οικονομικά, αξιακά και πολιτιστικά την Ελλάδα» κατέληξε ο γραμματέας της ΛΑΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.