Neo

Μικροί, έντιμοι και ταπεινοί, αγωνίζονται κατά της ‘προδοσίας’…

Για να αλιεύσει ψήφους στη βάση της στάσης του κόμματός του στο Μακεδονικό, πήγε στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Λεβέντης και δεν το κρύβει.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε δηλώσεις του λίγο μετά από τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη συμπρωτεύουσα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε ότι οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για την χώρα μας.

«Το Μακεδονικό το ξεπουλάει η κυβέρνηση, δίνει το όνομα, τη γλώσσα και την εθνότητα, δηλαδή ό,τι ζητούσαν οι Σκοπιανοί τα τελευταία 25 χρόνια. Τα δίνει όλα ο κ.Τσίπρας», είπε, σημειώνοντας όμως ότι και «ο κ.Μητσοτάκης από την πλευρά του λέει πως δεν δίνει τη γλώσσα και την εθνότητα, αλλά για το όνομα δεν δεσμεύεται».

«Η Μακεδονία είναι μπροστά σε έναν μεγάλο γύρο προδοσίας», είπε, τονίζοντας ότι η Ένωση Κεντρώων είναι «μικρό, αλλά έντιμο και ταπεινό κόμμα» που αγωνίζεται να εμποδίσει την προδοσία της Μακεδονίας.

Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες της Μακεδονίας να μην πέσουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση καταστρέφει και η ΝΔ να έρθει στο πόδι της, και εκείνη θα καταστρέψει», συνέχισε, καταλήγοντας ότι «όταν η χώρα κινδυνεύει, η Μακεδονία ξέρει να δίνει απαντήσεις»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.