ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το βίντεο

Μητσοτάκης: Θλιβερή η εικόνα του πρωθυπουργού που δεν μπορεί να ελέγξει τον υπουργό Άμυνας

Για κυβέρνηση που θυμίζει «παρακμιακό θίασο» και για «θλιβερή εικόνα» ενός «αδύναμου πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον Υπουργό Άμυνας», έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της κυβέρνησης μετά την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ.

Μιλώντας σε έντονο ύφος, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι το μόνο που απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο «είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου». Όμως στο μεταξύ, πρόσθεσε, η χώρα μας « χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Σε μια εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο. Η εικόνα ενός αδύναμου Πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον Υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το Προσφυγικό, τη Δ.Ε.Η., την Ε.Ρ.Τ., έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου.

Η Πατρίδα μας, όμως, στο μεταξύ χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς.

Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === … ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΔΗΛ. ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ
    ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ.
    === ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ) ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΟΤΙ Ο
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ???

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.