ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε το βίντεο

Ντόναλντ Τραμπ και ,αγκαλιά στο οβάλ γραφείο

Ακούει μουσική ραπ ο πρόεδρος; Μάλλον όχι. Παρόλα αυτά, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βρει στο πρόσωπο του γνωστού ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κανιέ Γουέστ, έναν από τους φανατικότερους επιφανείς υποστηρικτές του. Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος υποδέχθηκε την Πέμπτη στο οβάλ γραφείο τον Κανιέ Γουέστ, με τον οποίο συζήτησε για όλα τα τρέχοντα θέματα, ενώ ο διάσημος ράπερ αγκάλιασε τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ καθόταν στην προεδρική καρέκλα!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικράτησε στη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κανιέ Γουέστ:

Ο Κανιέ Γουέστ στις δηλώσεις του έθιξε τον «οικονομικό-εμπορικό πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, λέγοντας ότι «αν παράγουμε τα πάντα στην Κίνα, θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική».

Ο διάσημος ράπερ εξέφρασε την άποψή του και για το φλέγον ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων. Όπως υποστήριξε: «Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα».

Ο Τραμπ από την πλευρά του είπε ότι ο Κανιέ Γουέστ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του, ενώ χαμογελούσε γεμάτος ικανοποίηση για την παρουσία του γνωστού ράπερ στον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Κανιέ Γουέστ ακούστηκε να λέει: «Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ» και αμέσως σηκώθηκε όρθιος και «έδωσε» μία μεγάλη αγκαλιά στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο πρόεδρος καθόταν στην πολυθρόνα του, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.
don_kan

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.