ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το βίντεο

Ο Πολάκης ζητάει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη: «Πρέπει να τους σπρώχνουμε» [ηχητικό ντοκουμέντο]

Nέο χτύπημα από τον Παύλο Πολάκη για τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη, έρχονται στο φως.

Υπενθυμίζεται πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές.

Επίσης, περιέγραψε αναλυτικά και τη διαδικασία παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

Ηχητικό απόσπασμα - ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το parapolitika.gr, αποκαλύπτει απόσπασμα της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής ο Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας με μία παραίνεση προς όσους ήταν παρόντες. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά τονίζει ότι «έτσι είναι».
«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.