ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για οικονομία

Ποτάμι: Τόσο ακριβά που μας στοίχισαν τα φροντιστήρια Τσίπρα έπρεπε να έχει μάθει

Η χώρα είναι ευάλωτη στη νέα διεθνή οικονομική αναταραχή, λόγω της αδυναμίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα μετά το τέλος της χρηματοδότησης τονίζει το Ποτάμι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Τσιόδρας, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι τα επιτόκια δανεισμού είναι απαγορευτικά, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ, οι τράπεζες αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν την οικονομία, το χρονοδιάγραμμα μείωσης των κόκκινων δανείων ύστερα από καθυστερήσεις χρόνων είναι πλέον εξαιρετικά περιοριστικό, οι αναπτυξιακές προοπτικές αναιμικές. «Όταν η ευρωζώνη αναπτυσσόταν, η χώρα δοκίμαζε τις συνταγές των κ.κ Τσίπρα-Βαρουφάκη και σήμερα ύστερα από τρία προγράμματα στήριξης, το μέλλον εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Από τον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, η κυβέρνηση αντί να δει την πραγματικότητα και τις συνέπειες των επιλογών της βλέπει παντού κερδοσκόπους και υπονομευτές. Αυτό την βολεύει» σημειώνει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού.

«Ο κ.Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά του να έχεις εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, από το να δανείζεσαι από τις αγορές κι ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες και το κλίμα πολιτικής αστάθειας έχουν βαριές οικονομικές συνέπειες» σημειώνει και καταλήγει ο κ. Τσιόδρας: «Με τόσο ακριβά που έχουν κοστίσει στον ελληνικό λαό τα φροντιστήριά του, αυτά τουλάχιστον έπρεπε να τα έχει μάθει».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.