ΕΛΛΑΔΑ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους

Συγκρούσεις στη Νάξο για τα προβλήματα υδροδότησης [βίντεο]

Συγκρούσεις στο νησί της Νάξου, η χώρα καθώς και ο νότιος τομέας του νησιού χωρίς νερό όλο το Σαββατοκύριακο και με προβλήματα μηνών στην υδροδότηση και μια αποχώρηση λόγω των συγκεκριμένων προβλημάτων από τη διεκδίκηση της κούρσας στις επόμενες εκλογές, συνθέτουν το εκρηκτικό σκηνικό στο νησί της Νάξου.

Οι κάτοικοι του νησιού αγανακτισμένοι βγήκαν στους δρόμους, με τους κτηνοτρόφους να δίνουν τον τόνο ενώ ως αποτέλεσμα αυτού του κρίσιμου προβλήματος αποσύρθηκε από την επόμενη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ο νυν Δήμαρχος του νησιού κ. Μανώλης Μαργαρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δηλώσεις όπως ότι «οι χειρισμοί που έγιναν για το νερό, όπως αποδεικνύει η πράξη δεν ήταν κακοί» εκ μέρους του δημάρχου κ. Μαργαρίτη, πυροδότησαν το κλίμα καθώς η Νάξος είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πάντως αυτή τη στιγμή το πρόβλημα παραμένει, υπάρχουν φόβοι και για νέες διακοπές νερού εντός των επόμενων ημερών και ήδη ετοιμάζονται για το ζήτημα ερωτήσεις ακόμα και στη Βουλή μιας και είναι γνωστό το πρόβλημα στην κοινωνία εδώ και μήνες, όμως ουδέν έγινε.

 

 

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: naxostimes.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.