ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου στη χήρα του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Κυριάκου Παπαδόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε σήμερα με την χήρα του 44χρονού υποπλοίαρχου του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Ιγνατία Πικέλη, και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Της τόνισε ότι ο εκλιπών σύζυγός της «εκτός από γενναίος αξιωματικός υπήρξε ένας μεγάλος Άνθρωπος, άξιος εκπρόσωπος της Ελληνικής Ψυχής και του Ελληνικού Πολιτισμού». Τέλος, τη διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα είναι πάντα δίπλα της.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που σαν κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 602 σκάφους στη Μυτιλήνη, σηματοδότησε τους ηρωικούς αγώνες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος να σώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που περνούσαν στα ελληνικά νησιά την περίοδο 2015 - 2016, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το περασμένο βράδυ, από ανακοπή καρδιάς.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 5:51 11/10/2018

    Ό Παπαδόπουλος είχε την ευθύνη για την φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της χώρας.
    Βοηθώντας τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες έστω σωζωντάς τους, στην ουσία βοηθούσε τους Τούρκους διακινητές.Όχι δεν θα λυοηθώ για αυτόν τον Δημόσιο υπάλληλο.Εμείς οι υπόλοιποι πεθαίνουμε κάθε μέρα και ο Παυλόπουλος με τον Τσίπρα χέστηκαν και μας έχουν γραμμένους.Και εμείς γραμμένους τους έχουμε και μάλιστα στα αρχιδι@ μας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.