ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νεαροί

Συλλήψεις για δυο υποθέσεις ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

Μέσα στη νύχτα πήγαν στην «καβάντζα» τους τρεις νεαροί που διακινούσαν ναρκωτικά στο Ρέθυμνο, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τους παρακολουθούσαν διακριτικά περιμένοντας να τους οδηγήσουν σ’ αυτήν.

Ο 21χρονος Έλληνας και οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 21 χρόνων βρέθηκαν με χειροπέδες μόλις έβγαλαν από τον χώρο απόκρυψης 424,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου στον οποίο οδηγήθηκαν τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Την ίδια τύχη είχαν και δυο Έλληνες ηλικίας 48 και 46 χρόνων πάνω στο αλισβερίσι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ρέθυμνο. Οι δυο τους εντοπίστηκαν την στιγμή που ο 48χρονος προμήθευε τον 46χρονο με 43 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 540 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση χασίς. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.