ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητούνται τρεις συνεργοί του

Συνελήφθη στον Άλιμο 34χρονος «ειδικός» στα χρηματοκιβώτια κοσμηματοπωλείων [εικόνες]

Έναν 34χρονο, μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων σε κοσμηματοπωλεία, συνέλαβαν αστυνομικοί στον Άλιμο, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί του.

Πρόκειται για... παλιό γνώριμο της αστυνομίας- είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης- και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της κλοπής, καθώς και για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί φωτοβολίδων και περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί τρεις διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία και μία απόπειρα διάρρηξης χρηματοκιβωτίου σε δημόσια υπηρεσία. Τα μέλη της σπείρας αχρήστευαν τους συναγερμούς και παραβίαζαν τις εισόδους των καταστημάτων. Στη συνέχεια, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, παραβίαζαν τα χρηματοκιβώτια και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και πολύτιμους λίθους.

Από την έρευνα σε σπίτι και χώρους στάθμευσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και ασημικών, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία διάρρηξης, φιάλες οξυγόνου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 150 ευρώ, φορητοί ασύρματοι επικοινωνίας, είδη ένδυσης και διάφορες σημειώσεις.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.