ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΒΑ

Ομπάμα: Σκέτη απόλαυση ο Αντετοκούνμπο – Η απάντηση του Γιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται ότι είναι ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, που χαρακτήρισε τον Έλληνα φόργουορντ ως... «σκέτη απόλαυση».

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρισκόταν στο Μιλγουόκι, την έδρα της ομάδας του Αντετοκούνμπο, για να στηρίξει την καμπάνια των Δημοκρατών, ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών. Μόνο που μιλώντας στο ένθερμο κοινό, δεν περιορίστηκε μόνο στην πολιτική, αλλά επεκτάθηκε και στα αθλητικά, με βασική μνεία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να έρθει κανείς στο Μιλγουόκι. Υπάρχουν οι Μιλγουόκι Μπρούερς που κάνουν μια πολύ καλή σεζόν και φυσικά οι Μπακς που βρίσκονται στο 4-0. Ο Γιάννης είναι σκέτη απόλαυση», ανέφερε ο Ομπάμα, προκαλώντας ενθουσιασμό στους παριστάμενους.

 

Είναι πολύ σπουδαίο συναίσθημα»

Στην αναφορά του Μπαράκ Ομπάμα κλήθηκε να απαντήσει ο Έλληνας παίκτης, που σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της ομάδας του, σχολίασε: «Είναι φανταστικό ένας άνθρωπος σαν τον Μπαράκ Ομπάμα να αναφέρει το όνομά μου και να ξέρει τι κάνω. Είναι πολύ σπουδαίο συναίσθημα».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.