ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή

Στον ανακριτή οδηγείται ο καθηγητής και οι δύο συνεργοί του στις Σέρρες

Σήμερα Παρασκευή οδηγείται στον ανακριτή ο καθηγήτης των ΤΕΙ Σερρών αλλά και οι δύο συνεργοί του, ιδιοκτήτες φροντιστηρίου της πόλης, κατηγορούμενοι για δωροληψία σε βάρος σπουδαστών.

Η εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε ανακριτή.

Η δίωξη εις βάρος του καθηγητή αφορά τις πράξεις της δωροληψίας και του εκβιασμού, ενώ οι συγκατηγορούμενοί του διώκονται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα ο καθηγητής "έκοβε" σπουδαστές στις εξετάσεις και τους παρέπεμπε στο φροντιστήριο των συνεργών του προκειμένου να πάρουν το πτυχίο τους. Καλούνταν να καταβάλλουν χρηματικά ποσά, από 250 έως 400 ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι αφορούσαν σε δίδακτρα για την παρακολούθηση μαθημάτων.

Ακόμη, ο καθηγητής φαίνεται να έπαιρνε φακελάκια για να περνά στις εξετάσεις τους φοιτητές, ενώ συγχρόνως ζητούσε ερωτικά ανταλλάγματα από φοιτήτριές του, για να τους βάλει καλό βαθμό.

Ο 59χρονος, που συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε φακελάκι, φαίνεται να είχε στήσει ολόκληρη «φάμπρικα» εκμετάλλευσης των φοιτητών, τόσο οικονομικά, όσο και σεξουαλικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.