Neo

Θέλουν Μπακογιάννη και όχι Γερουλάνο στο Ποτάμι

Θετικά βλέπουν στο Ποτάμι μία υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων, που όμως δεν έχει ανακοινωθεί, όχι όμως και αυτή του Παύλου Γερουλάνου, που έχει ήδη κατατεθεί ενώπιον των πολιτών.

«Ο κ.Μπακογιάννης έχει θετική πορεία στην Αυτοδιοίκηση τόσο ως δήμαρχος Καρπενησίου, όσο και ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Βλέπουμε θετικά την υποψηφιότητά του, φυσικά θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

Μιλώντας στο News 24/7, ο ίδιος, πάντως, δεν κράτησε την ίδια στάση απέναντι στον πάλαι ποτέ ‘σύντροφό’ του στο Κίνημα Αλλαγής Παύλο Γερουλάνο.

«Ο Παύλος Γερουλάνος δεν είναι αυτοδιοικητικό στέλεχος, είναι πολιτικό πρόσωπο, εμείς είχαμε διαφωνήσει με την άποψή του για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, παρόλο που γενικά η παρουσία του στην πολιτική ζωή είναι θετική», είπε. Και ο νοών, νοείτω…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το ΠΑΣΟΚ τους φταίει που είναι οι ορντινάτζες της δεξιάς (και ενίοτε κάνουν επίσης τις υπερωρίες του Καημένου στους Συριζανέλ). Δεν τους πιάνεις πουθενά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.