ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οσα έγιναν στην ιστορική Γενική Συνέλευση της κρητικής ομάδας

Το νέο ΔΣ του ΟΦΗ και τα συγκινητικά λόγια του Ηλία Πουρσανίδη

Ο ΟΦΗ πέρασε την Τετάρτη σε νέα εποχή, αφού ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, η οποία πέρασε και επίσημα στα χέρια του επιχειρηματία, Μιχάλη Μπούση. Στο ΔΣ βρίσκεται φυσικά ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας, αλλά και ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαμαράς, όπως και ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ο τελευταίος με μία συγκινητική ομιλία του στη ΓΣ, την οποία αποκαλύπτει η ιστοσελίδα capitano.gr, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Χρωστάγαμε στον ΟΦΗ και γι αυτό αποφασίσαμε να ασχοληθούμε. Ο ΟΦΗ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας αλλά και στις επιτυχίες μας. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τον πάμε εκεί που του αξίζει. Ο κ. Μπούσης είναι έτοιμος να κάνει ότι είναι δυνατόν για το καλό του ΟΦΗ».

Και συνέχισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο για τις προσπάθειες του και γιατί βοήθησε πολύ σε αυτή την μετάβαση. Οι διαδικασίες τελείωσαν σε γρήγορο χρονικό διάστημα και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και αυτοί αλλά και οι μέτοχοι. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες ομάδες και πόσο καθυστερούν οι αλλαγές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους μετόχους, πολλοί από τους οποίους μας έδωσαν τις μετοχές χωρίς καν να απαιτήσουν να τους πούμε το όνομα του επιχειρηματία που ήταν μαζί μας. Αυτό δείχνει τις προθέσεις που είχαν και αυτοί όταν ανέλαβαν την ομάδα. Ήθελαν μόνο να βοηθήσουν. Χαίρομαι που σήμερα στην αίθουσα είναι παλιοί παράγοντες που μας θυμίζουν πάρα πολλά, όπως πχ ο πρόεδρος μου κ. Γιάννης Παπαματθαιάκης. Τους ευχαριστώ όλους και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φέρουμε τον ΟΦΗ στη θέση του. Όταν θα έρθει ο κ. Μπούσης θα σας καλέσω για να τον γνωρίσετε από κοντά και να δείτε τι άνθρωπος είναι.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.