ΕΛΛΑΔΑ

Τη νύχτα πυροβόλησαν με αεροβόλο στη Συγγρού

Τρόμος: Aγνωστοι πετάνε πέτρες σε λεωφορεία

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο επιθέσεων με πέτρες και αεροβόλα κατά λεωφορείων στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής έχει σημειωθεί ένα τραυματισμός και υλικές ζημιές στα τζάμια των λεωφορείων.

Την ανησυχία του τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ, Κωνσταντίνος Σιορίκης, αναφερόμενος σε πέντε περιστατικά επιθέσεων με κατά λεωφορείων που έχουν σημειωθεί από το Σάββατο μέχρι και χθες τη νύχτα. .

Συγκεκριμένα επίθεση, πιθανότατα με αεροβόλο όπλο, πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 21.00 χθές το βράδυ στο λεωφορείο (Α2) που βρισκόταν στη στάση Εφέσσου επί της Λεωφόρου Συγγρού με αποτέλεσμα μία επιβάτης να τραυματιστεί ελαφρά.

Νωρίτερα, στις 19.00, επίθεση με πέτρες είχαν προκαλέσει άγνωστοι σε ένα ακόμη λεωφορείο (Γ10) στους Αγίους Αναργύρους προκαλώντας ζημιές. Εδώ και δυο εβδομάδες έχουν σημειωθεί 14 επιθέσεις σε λεωφορεία.

Παράλληλα λόγω των πολλαπλών στην περιοχή του Καματερού, έχει διακοπεί για αυτό το διάστημα το δρομολόγιο Ανθούπολη-Καματερό.

Ο κ. Σιορίκης πρόσθεσε πως θα επιδιωχθεί σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά. Εκτίμησε ότι τα άτομα που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες είτε είναι ανήλικοι είτε κάποιο άτομο που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.