ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό ανάμεσα σε μαθητές

Ξύλο, τραυματίες και συλλήψεις σε Γυμνάσιο της Αλεξανδρούπολης

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε ανάμεσα σε μαθητές και μαθήτριες στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης το μεσημέρι της Τρίτης. Έγιναν και συλλήψεις.

Η αρχή όλων έγινε όταν συνεπλάκησαν δύο κοπέλες, μαθήτριες του Γυμνασίου με τους καθηγητές να καλούν τη μητέρα της μίας μαθήτριας.

Η μητέρα προσήλθε στο σχολείο, αλλά όχι μόνη της, έχοντας μαζί της και μία παρέα αγοριών. Η μητέρα και η παρέα των αγοριών επιτέθηκαν εκ νέου στην πρώτη κοπέλα και ο αδερφός της – επίσης μαθητής του σχολείου- ενεπλάκη στον καυγά για να σώσει την αδερφή του.

Όμως τελικά, ο αδερφός ήταν το θύμα της ιστορίας αφού χτυπήθηκε τόσο άσχημα από τη μητέρα και την «παρέα» της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε το ασθενοφόρο που κάλεσε το σχολείο.

Το σχολείο επίσης κάλεσε και την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη μητέρα, η οποία κρατείται, και εκτός από το παιδί, η ίδια επιτέθηκε και στους αστυνομικούς!

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι κάτοικοι στην ίδια περιοχή και μάλιστα στον ίδιο δρόμο της πόλης! Μάλιστα, η μητέρα ανήκει στο περιβάλλον οικογένειας που στο πρόσφατο παρελθόν είχε πάλι απασχολήσει τις αρχές για σοβαρό περιστατικό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πάντως είναι παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με τους συμμαθητές τους και έχουν χάσει αρκετά χρόνια σχολικής ζωής, στην οποία επέστρεψαν κατόπιν της νομικής υποχρέωσης που έχουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν τα παιδιά τους εγγεγραμμένα στο σχολείο.

Πηγή: reportal.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.