ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

Ζευγάρι στα Χανιά θα διακινούσε 21 κιλά χασίς

Γερό χτύπημα στη διακίνηση ναρκωτικών στην Κρήτη κατάφεραν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε ένα σπίτι της πόλης όπου κατοικούν ένας 38χρονος αλλοδαπός και μία 39χρονη Ελληνίδα και ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα χασίς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έφοδος μετά από πληροφορίες στο σπίτι στα Χανιά και σε ένα ακόμη που το ζευγάρι χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» κατασχέθηκαν συνολικά 20 κιλά και 458 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα κάνναβης αναμειγμένης με καπνό, 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα μαχαίρι και 630 ευρώ. Ακόμη, κατασχέθηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο της 39χρονης γυναίκας που χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά των ναρκωτικών.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με βαριές κατηγορίες για μεταφορά, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν διακινούσαν οι ίδιοι το χασίς ή χρησιμοποιούσαν «βαποράκια» και ποια είναι αυτά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.