ΕΛΛΑΔΑ

Aρπαζε ό,τι πολύτιμο

Άδειαζε οχήματα σε σταθμό εξυπηρέτησης στην Πιερία

Επί τέσσερις μήνες έστηνε «καραούλι» κοντά σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης οδηγών σε περιοχή της Πιερίας ένας 49χρονος αλλοδαπός και, μόλις απομακρύνονταν οι οδηγοί για να κάνουν την ανάγκη τους, άνοιγε τα σταθμευμένα οχήματα που δεν ήταν κλειδωμένα και άρπαζε ό,τι πολύτιμο έβρισκε!

Από τον περασμένο Ιούνιο ως και τον Σεπτέμβριο, ο 49χρονος ξάφρισε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.950 ευρώ από πέντε ανασφάλιστα, ενώ διέρρηξε ένα ακόμη στους χώρους του σταθμού εξυπηρέτησης. Η δράση του εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται καθώς θεωρείται βέβαιο ότι έχει διαπράξει πολύ περισσότερες κλοπές.

*** Στη Δράμα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω το βράδυ της Δευτέρας έναν 38χρονο Έλληνα, τον οποίο εντόπισαν να έχει τρυπώσει σε ένα ανασφάλιστο Ι.Χ. αυτοκίνητο και να κλέβει ένα ρολόι. Το ρολόι βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκε στο ιδιοκτήτη του, ενώ ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.