ASTRO-MATRIX

Πέντε είναι τα τυχερά!

Αυτά τα ζώδια θ΄αναστενάξουν ερωτικά το Σαββατοκύριακο

Ποια ζώδια θ' αναστενάξουν... γενικότερα!

Ταύρος

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς η ανάγκη σας για αγάπη, έρωτα και σεξ είναι μεγάλη.  Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας δίνει την ευκαιρία για αναζητήσεις που θα απογειώσουν το κλίμα στη σχέση σας. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό, εντείνοντας την ευαισθησία, και το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για στιγμές έντονου πάθους που θα εκτοξεύσουν τον συναισθηματισμό.

Ζυγός

Η κάπως δύσκολη καθημερινότητα ίσως προκαλέσει εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μην βοηθώντας σας και ιδιαίτερα. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνό της με το Δία στον Τοξότη απογειώνει την ερωτική σας διάθεση και κάνει την ημέρα ιδανική να απολαύσετε ένα αισθησιακό απόγευμα. Μην χάσετε την ευκαιρία, θα αργήσει να βρεθεί άλλη ευκαιρία!

Σκορπιός

Μοναδικές ερωτικές στιγμές μπορείτε να περάσετε με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σας βοηθάει να εκδηλωθείτε έντονα συναισθηματικά. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί μια πολύ ρομαντική και τρυφερή ατμόσφαιρα, οπότε ζήστε τη στιγμή. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνό της με το Δία στον Τοξότη δημιουργεί προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές επίσης. Φτάνει να ξεχάσετε για λίγο την παραδοσιακή σας γκρίνια.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς το Σάββατο σας δημιουργεί έντονη ανάγκη για ασφάλεια, γι’ αυτό και πιθανά να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σας χώρο για εσάς και τον έρωτά σας. Βάλτε κεριά, αλλάξτε σεντόνια και …ξέρετε εσείς. Προσοχή μόνο γιατί η σύνοδός της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ωθήσει σε συναισθηματικές υπερβολές .  Και σβήστε τα κεριά μην πάρετε καμιά φωτιά. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνό της με το Δία στο ζώδιό σας εκτοξεύει το κέφι στα ουράνια και προμηνύει στιγμές απίστευτης χαράς. Και σεξ βεβαίως.

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς το Σάββατο αυτό που έχετε ανάγκη είναι να περάσετε ήρεμα. Οι πλανητικές όμως συγκυρίες έχουν διαφορετική άποψη. Προσοχή ιδιαίτερη το μεσημέρι με τη σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα να εγείρει εντονότερα από ποτέ ανασφάλειες και κτητικότητα, που πιθανά να  οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνό της με το Δία στον Τοξότη και απογειώνει το κέφι και την ερωτική διάθεση. Ανάψτε τη θέρμανση και εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.