ΕΛΛΑΔΑ

Ποια Ζώδια λένε πάντα την αλήθεια;

Αλήθεια VS Ψέμα: Τι επιλέγουν τα Ζώδια και Γιατί;

Οκ, το ξέρουμε… Η κοινή γνώμη λέει πως η Αλήθεια είναι καλύτερη από το Ψέμα! Αλλά όντως ισχύει…;;;
Εδώ, σας παραθέτουμε ποια Ζώδια επιλέγουν την Αλήθεια και ποια το Ψέμα, αλλά και τον λόγο που το κάνουν!

Μήπως τελικά μερικές φορές το… Ψέμα είναι απαραίτητο και η αλήθεια πρέπει να αποφευχθεί;

Τι λένε τα 12 Ζώδια;

Αλήθεια

Κριός
«Την αλήθεια και μόνο! Αυτή θα λέω πάντα! Κι αν προσβληθείς, κι αν πληγωθείς , κι αν τσαντιστείς με αυτή, σκασίλα μου! Θα την πω, ακόμα κι αν δεν έχω τρόπους!»

Ταύρος
«Φυσικά και θα πω την αλήθεια! Είμαι έντιμος! Βέβαια, ακόμα κι αν η δική μου αλήθεια, βγει λάθος, εγώ θα επιμείνω σε αυτή, μέχρι να σου σπάσω τα νεύρα με την ξεροκεφαλιά μου!»

Καρκίνος
«Α, όλα κι όλα! Την αλήθεια μου, θα την πω και μάλιστα… αφοπλιστικά! Έλα όμως που μέχρι να βγω από το καβούκι μου, παίζω τα νεύρα των άλλων, μέχρι κάποιος να βρει το κουμπί μου και ανοιχτώ!»

Λέων
«Έχω το θάρρος της γνώμης μου και ναι θα πω την αλήθεια και μπράβο μου γι’αυτό! Ακόμα κι όταν περιαυτολογώ είμαι απόλυτα ειλικρινής... Οι άλλοι νομίζουν ότι μεγαλοποιώ τα πάντα και ότι υπερβάλλω… Σκασίλα μου! Γνώμη τους!»

Τοξότης
«Την αλήθεια χύμα, εννοείται! Και δεν με νοιάζει αν ρισκάρω σχέσεις, αν τσαντίζω κόσμο ή αν με αντιπαθήσουν! Φυσικά, η αλήθεια μου μπορεί κάθε μέρα να αλλάζει! Αλλά έτσι είναι η ζωή! Φιλοσόφησε το! Όλα μεταβάλλονται, έτσι και η αλήθεια!»

Αιγόκερως
«Ένα είναι το μότο μου! Η αλήθεια είναι σκληρή και όλοι πρέπει να την ακούν και να την αντέχουν! Και επειδή είμαι και ηθικός, οδεύω πάντα λέγοντας την αλήθεια! Αρκεί να με συμφέρει όμως, ε;»

Υδροχόος

«Όχι απλά θα σου πω κατάμουτρα  την αλήθεια, αλλά θα σου πω και την αλήθεια, που ούτε καν φαντάζεσαι! Θα στα πω τόσο χύμα που θα φανώ προκλητικός, περίεργος και σοκαριστικός! Αλλά γουστάρω!»

Ψέμα


Δίδυμος

«Ψεύτη δεν με λες! Χαμαιλέοντα όμως ναι! Προσαρμόζομαι σε καταστάσεις, περνάω καλά, είμαι συμπαθητικός και δημοφιλής και δεν θέλω να  βαριέμαι στον έρωτα! Για να τα καταφέρω όλα τα παραπάνω, το θέλει και το ψεματάκι του, ναι;»

Παρθένος
«Δεν είναι ψέμα, είναι οι κανόνες της επικοινωνίας! Ώσπου να γνωρίσεις καλά-καλά κάποιον και αρχίσεις να του τα χώνεις με… κριτική, οφείλεις να έχεις σωστούς τρόπους, να χρησιμοποιείς την λογική σου πριν μιλήσεις και απλά λες αυτό που πρέπει, σε αυτόν που πρέπει και όταν πρέπει!»

Ζυγός
«Δεν είναι ψέμα! Savoirvivreείναι! Απλά είμαι καλός άνθρωπος και δεν θέλω να στεναχωρώ τους ανθρώπους! Οκ, ίσως κάποιες φορές «χαϊδεύω αυτιά», αλλά όλοι στο τέλος είναι χαρούμενοι εξαιτίας μου! Που είναι το κακό;»

Σκορπιός
«Τα πράγματα είναι απλά! Σιχαίνομαι το ψέμα! Αλλά για να ανακαλύψω το ψέμα, πρέπει να χρησιμοποιήσω ψέμα! Με λίγα λόγια, για μένα ο σκοπός, αγιάζει τα μέσα!»

Ιχθύς
«Α, καλά… Έχω ακούσει τόσες κατηγορίες ότι είμαι ψεύτης και λαμόγιο, αλλά ούτε καν! Βρε πότε θα καταλάβετε ότι απλά επιλέγω να μην ζω στον σκληρό και ψυχρό κόσμο σας; Ότι ψέμα λέω σε σας, λέω και στον εαυτό μου! Επιλογή μου!»

Πηγή: oroskopos.gr