ASTRO-MATRIX

Πόσο ανασφαλείς είναι τα Ζώδια στις αισθηματικές τους σχέσεις;

Ανασφάλεια και Ζώδια: Δυσκολεύεσαι να πεις όχι στο ταίρι σου;

Πόσο δύσκολο είναι να πεις όχι; Υποκύπτεις συχνά στις απαιτήσεις του αγαπημένου σου, παραβλέποντας ακόμα και τις δικές σου ανάγκες. Επιλέγεις να καταπατήσεις τον εαυτό σου, θέλοντας να ευχαριστήσεις το άλλο σου μισό;

Οι ερωτήσεις, όπως κατάλαβες, σχετίζονται με τα προσωπικά σου όρια, που πηγάζουν από φανερά ή κρυφά συναισθήματα ανασφάλειας, και ανάλογα με το τι επιλέγεις, αντιλαμβάνεσαι την ποιότητα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, και αν το ταίρι σου μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά.

Τι λένε όμως τα ζώδια, και αλήθεια η Αστρολογία, μας καθοδηγεί, για το πως χειρίζονται το ηρωικό όχι ή το συγκαταβατικό ναι;

Κριός

Οι Κριοί εστιάζουν στις προσωπικές τους ανάγκες, και δεν είναι καθόλου υποχωρητικοί, ακόμα και στον έρωτα. Αντιθέτως, συχνά λένε όχι, ακόμα και όταν θέλουν να πούνε ναι, λόγω υπέρμετρου εγωισμού και κρύβουν καλά, κάθε ανασφαλή συναίσθημα. Έτσι, αποφεύγουν την καταπίεση, ωστόσο, αυτή η άρνηση, οδηγεί συχνά στο να στερούνται στιγμές συντροφικότητας και βιώνουν ρήξεις και διαζύγια.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι άτομα που λατρεύουν να λένε ναι, και να εννοούν όχι. Βέβαια δεν θέλουν να ξεγελάσουν το ταίρι τους, απλά έχουν μια ικανότητα να περιμένουν, ακούνε με προσοχή, μπαίνουν δηλαδή σε διάλογο, αλλά κερδίζουν σε επιχειρήματα και τις περισσότερες φορές, πείθουν την άλλη πλευρά. Λένε το ηρωικό όχι, όταν πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, γιατί εδώ νιώθουν ανασφάλεια.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι πραγματικά είναι εύκολοι και στο ναι και στο όχι, γιατί είναι ασταθείς, και παρά τις υποσχέσεις που έχουν δώσει, δεν μπορούν να είναι συνεπείς. Έτσι, και παρά την ψευδή ειλικρίνεια τους, ακολουθούν το ταίρι τους, και λένε ναι, γιατί προσαρμόζονται και δεν χαλάνε τη ζαχαρένια τους για ασήμαντα, ή ακόμα και για σημαντικά ζητήματα. Γενικά, δεν έχουν όρια.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, είναι συναισθηματικοί και υπερπροστατευτικοί, άρα καταλήγουν να λένε συχνά ναι, να καταπιέζουν τις ανάγκες τους, καθώς φοβούνται την απόρριψη και κάθε μορφή  χωρισμού. Έτσι, συχνά καταλήγουν απογοητευμένοι και συνεχώς παραπονιούνται για τις θυσίες που κάνουν. Δεν ξεχνάνε όμως τις υποχωρήσεις τους. Αισθάνονται άβολα.

Λέων

Τα Λιοντάρια δεν θα υποχωρήσουν σχεδόν ποτέ, αποκλείεται να πούνε ναι , τουναντίον θα επιμείνουν στο γενναίο όχι, και χωρίς να έχουν ενοχές ή να δείχνουν την ανασφάλεια τους. Έτσι, δεν υποχωρούν στις απαιτήσεις της σχέσης τους, και σπάνια συνθηκολογούν. Καθόλου συμβιβάσιμοι, εύκολα προσβάλλονται.

Παρθένος

Οι Παρθένοι προσπαθούν πάντα να καλύπτουν την ανασφάλεια τους με τη λογική, έτσι μπορεί να υποχωρήσουν, και αλλάξουν το όχι σε ναι, αλλά  στο τέλος θα επικρατήσει ο κοινός νους και θα επιλέξουν, αυτό που θεωρούν σωστό. Έτσι, βάζουν συχνά όρια στους άλλους και λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους. Θα υποχωρήσουν, μόνο για σοβαρούς λόγους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, εύκολα αλλάζουν το όχι σε ναι, είναι συγκαταβατικοί, υποχωρούν από ανασφάλεια,  και για να κρατήσουν ευχαριστημένο το ταίρι τους. Έτσι, πρέπει να εξασκηθούν, στο να βάζουν όρια, καθώς, το να μείνουν σταθεροί στο λόγο τους, είναι δύσκολο και πέφτουν σε αντιφάσεις. Επιλέγουν το συγκαταβατικό ναι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, είναι εξοικειωμένοι με το ερωτικό παιχνίδι και πολλές φορές λένε όχι, για να δοκιμάσουν το ταίρι τους και να τεστάρουν τα συναισθήματα του, και μετά υποχωρούν. Η αλήθεια είναι, ότι  δεν ενδιαφέρονται για τα όρια, αντιθέτως, αγαπάνε χωρίς όρια…  και έτσι λένε (ενώ δεν το περιμένεις) ναι και σχεδόν πάντα κάνουν τα χατίρια της σχέσης τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες συχνά λένε όχι, γιατί εμπιστεύονται την κρίση τους και δεν θα υποχωρήσουν, λόγω ανασφάλειας ή επειδή έχουν τύψεις. Αγαπούν την ελευθερία τους και θεωρούν ότι το ιδανικό ταίρι δεν πρέπει να τους βάζει διλήμματα. Έτσι, συχνά οδηγούνται σε νέα σχέση, καθώς δεν υποχωρούν σε απαιτήσεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, βάζουν όρια, κανόνες, λένε όχι και συχνά καταφέρνουν να μένουν στο λόγο τους και δεν αλλάζουν διάθεση ή άποψη. Από την άλλη, δεν αντιπαθούν το ναι, και συχνά, εφόσον πειστούν με επιχειρήματα, υποχωρούν και αυτό θα εξαρτηθεί από την άλλη πλευρά και τις ισχύουσες συνθήκες. Δεν είναι απόλυτοι, εκτός εάν κινδυνεύει η φήμη τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, δεν λένε συχνά όχι, αλλά όταν το πούνε, παραμένουν ακλόνητοι στην θέση τους και δεν υποχωρούν, καθώς δεν φημίζονται για την ευαισθησία τους, και έχουν μια φυσική παγωμάρα. Όμως, επειδή είναι ουράνια παιδιά, μπορεί να αλλάξουν στάση και άποψη, οπότε χρειάζονται χρόνο.

 Ιχθύες

Οι Ιχθύες λένε σχεδόν πάντα ναι, υποδύονται συχνά το ρόλο του θύματος και πραγματικά δεν ξέρουν το όχι  η τα όρια. Ναι, έχουν ανασφάλεια και καταπιέζονται αρκετά, όμως είναι και ευθυνόφοβοι, και αυτό προκαλεί μπέρδεμα και χάος. Συνήθως εκφράζουν την άρνηση τους με φυγή, εξαφάνιση.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.