ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Tι δήλωσε αναλυτικά

Αναστασιάδης: Να πείσω τους παίκτες ότι η Εθνική είναι η δική τους ομάδα

Αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα παρουσιάστηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης κατά την παρουσίασή του.

Αναλυτικά τόνισε:" Είναι τιμή για μένα αυτό που μου έκαναν να αναλάβω την Εθνική ομάδα. Ευχαριστώ όσους ψήφισαν να είμαι εδώ. Ευχαριστώ και τους προέδρους των ομάδων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Όνειρο ζωής για μένα. Έχω μεγάλη χαρά. Να είναι προς το συμφέρον όλων μας αυτή η πρόσληψη. Έχω ένα μεγάλο βάρος, καθήκον και υποχρέωση να πετύχει αυτή η συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα για να ανοίξει ένα μονοπάτι διάδοχης κατάστασης από Έλληνες προπονητές. Η Εθνική να έχει ταυτότητα των Ελλήνων προπονητών. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Όλοι θέλουμε να πάει καλά η Εθνική ομάδα. Εμείς θα έχουμε την ευθύνη της Εθνικής ομάδας. Εγώ και οι συνεργάτες μου ήρθαμε για να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Να πείσουμε αυτά τα παιδιά ότι αυτή η ομάδα είναι η δική τους ομάδα. Όταν έρχονται εδώ, ότι έχουν μια σοβαρή υπευθυνότητα, να αντιμετωπίζουν το βάρος των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Το αντίθετο είναι εις βάρος των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και της Εθνικής ομάδας. Να πείσουν τους πάντες ότι αξίζουν. Αυτοί ότι αξίζουν και όχι οι ξένοι. Η Εθνική είναι η ταυτότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να το δούμε από την Πέμπτη. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου και ο στόχος μου. Θα βρεθώ με τα παιδιά, θα μιλήσω μαζί τους και αυτό είναι το μεγάλο βάρος".

Από την πλευρά του ο νέος τιμ μάνατζερ Αγγελος Μπασινάς τόνισε: Η ευθύνη είναι μεγάλη. Ήρθαμε να βοηθήσουμε την Εθνική. Μεγάλωσα στην Εθνική. Όταν δεν πάει καλά, στεναχωριέμαι διπλά και τριπλά. Η ΕΠΟ θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα και έχουμε το ελεύθερο των κινήσεων για να αλλάξουμε πράγματα. Υπάρχει όρεξη για δουλειά. Τα τελευταία χρόνια η Εθνική έχει χάσει λίγο τη λάμψη της, αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε πράγματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.