ΕΛΛΑΔΑ

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία

Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και πλοία την Τετάρτη - 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό (γραμμές 1, 2 και 3) την ερχόμενη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ κατά των πολιτικών λιτότητας και της φοροεπιδρομής. Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.

Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί στις 11 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος με βασικό σύνθημα «απεργούμε-αγωνιζόμαστε-διεκδικούμε», ο κόσμος της μισθωτής εργασίας απαιτεί, μεταξύ άλλων, «κατάργηση φοροεπιδρομής, 751 ευρώ ενιαίο κατώτατο μισθό, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εργασία για όλους, καθώς και δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, χωρίς καμία περικοπή σε συντάξεις και παροχές».

Αύριο Τρίτη 24ωρη απεργία κήρυξε η ΕΣΗΕΑ από τις 6πμ έως τις 6πμ της Τετάρτης, διεκδικώντας την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας , αξιοπρεπείς μισθών και στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων.

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία

Με στάσεις εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, την ερχόμενη Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.