ΕΛΛΑΔΑ

Στη βόρεια πύλη του ΑΧΕΠΑ

Χτύπησαν και λήστεψαν καθηγητή μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Θύμα ληστείας μέσα στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου καθηγητής του ΑΠΘ την ώρα που έκανε ανάληψη από ΑΤΜ στη βόρεια πύλη του ΑΧΕΠΑ.

Όπως καταγγέλει το θύμα της επίθεσης κανείς δεν αντέδρασε στην επίθεση ούτε και κάλεσε το «100» γιατί, όπως του είπαν, «φοβούνται για τη ζωή τους».

Ο καθητηγής, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε ως εξής:

«την περασμένη Πέμπτη στις 12:30 το μεσημέρι ενώ βρισκόμουν μπροστά στο ΑΤΜ της Πειραιώς στη βόρεια πύλη του ΑΧΕΠΑ, μέσα στο νοσοκομείο και μπροστά σε δεκάδες επισκέπτες που πηγαινοέρχονταν στο διάδρρομο, δέχθηκα επίθεση με γροθιές που μου έκοψαν την ανάσα. Με πέταξαν με ορμή προς την τζαμαρία του χολ, για ελάχιστα εκατοστά δεν εκπαραθυρώθηκα και άρπαξαν από το μηχάνημα τα 200 ευρώ που είχα ζητήσει. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ούτε ρώτησε. Απλά μου είπαν ότι δεν ανακατεύονται γιατί φοβούνται για τη ζωή τους! Το 100 δεν μπορεί να έρθει μου είπαν σε πανεπιστημιακό χώρο και κάμερες δεν υπάρχουν στο ΑΤΜ, μοναδικό αυτό, για τον ίδιο λόγο. Έκανα καταγγελία στην Ασφάλεια αλλά πρόσωπα δεν μπόρεσα να δω γιατί με χτύπησαν από πίσω. Χτυπήματα έχω στο σώμα και τα πόδια. Ζήτω η ελεύθερη διακίνηση των ληστών και των ναρκεμπόρων».

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ, Χαράλαμπος Φειδάς κάνει λόγο για άλλη μια σοκαριστική είδηση «η οποία επιβεβαιώνει τους φόβους μας για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ζωές όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας από τη θλιβερή και αποτρόπαια κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στους χώρους του ΑΠΘ με τις εγκληματικές ομάδες που κυριολεκτικά λυμαίνονται τους χώρους του».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.