Neo

Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι

Ένα σχόλιο με σαφή …μηνύματα προς την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Σωκράτης Ξυνίδης.
Στο σχόλιό του με παραλήπτη την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, ο πρώην υπουργός σημειώνει : «Αν -λέω αν- υπάρχουν σκέψεις σε φίλους και συνεργάτες σας, για επόμενη Βουλή χωρίς Γιώργο Παπανδρέου, η πορεία μας δεν θα είναι σαν του Σεπτεμβρίου του 2015, όταν σκύψαμε κεφάλι στις μεθοδεύσεις για να μην τινάξουμε στον αέρα ό,τι είχε απομείνει από την παράταξη».
Το όλο σχόλιο εκλαμβάνεται και ως προειδοποίηση προς την Φώφη Γεννηματά, να μην θέσει υπό διαπραγμάτευση την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, όπου και όλα δείχνουν ότι θα είναι τελικά υποψήφιος, προκειμένου να ευχαριστήσει συνεργάτες της και πολιτικούς της φίλους. Και όλα αυτά, στον απόηχο φημών που ήθελαν την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής διστακτική, δεδομένου του ότι έτσι -και αφού ο πρώην πρωθυπουργός εκλέγεται χωρίς σταυρό- μένει πιθανότατα εκτός Βουλής ο νυν βουλευτής Αχαΐας Θόδωρος Παπαθεοδώρου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 10:52 15/11/2018

    1. Μα και μόνο το γεγονός πως δεν έχει δηλωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ παρουσία του Π/Θ του 44 %, σημαίνει ακριβώς πως ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ κ.λπ.
    2. Αντίθετα υπάρχουν επίμονες φήμες πως ο Βενιζέλος στην Θεσ/νίκη – με όσους του μείναν «δικοί» του – ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ . Αφού οι υπόλοιποι θα ψηφίσουν βλέπεις – φυσικότατο – δεξιά. Ετσι πάει γιά εκλογή ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ! ! !, BINGO ! ! !
    3. Με κάτι τέτοιες «παραλήψεις» και- σκέψεις είμαι ο ΜΟΝΟΣ που φοβάται πως οι 210.000 αντί να φτουρήσουν , θα φυράνουν άγρια ? ? ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.