ΕΛΛΑΔΑ

Mέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί η σορός του 26χρονου

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων

Τη βίαιη προσαγωγή δύο αστυνομικών και γιων του 73χρονου βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, διέταξε το δικαστήριο που δικάζει την συγκεκριμένη υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Οι δύο αστυνομικοί, που είχαν κληθεί από το δικαστήριο για σήμερα, δεν εμφανίστηκαν ενώπιόν του, για να καταθέσουν ως μάρτυρες, με αποτέλεσμα η έδρα να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους για την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι συγκεκριμένοι μάρτυρες, για τους οποίους η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου θεωρεί ότι γνωρίζουν πολλά για την υπόθεση, δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, επικαλούμενοι φόβους για την ασφάλειά τους, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πολιτικής αγωγής.

Εν τω μεταξύ, η σημερινή ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση της εξαδέλφης του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία εξέφρασε στο δικαστήριο τη βεβαιότητα πως ο 73χρονος κατηγορούμενος της υπόθεσης είναι και ο δολοφόνος του 26χρονου.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη μάρτυρας, απαντώντας σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του 73χρονου για το αν η ίδια πιστεύει πως ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δολοφόνησε μόνος του τον Μάριο, απάντησε θετικά. «Αυτό πιστεύουμε. Ότι κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι από πίσω, έτσι εξηγείται και το τόσο αίμα του Μάριου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Η δίκη για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου θα συνεχιστεί αύριο, με την κατάθεση μάρτυρα, για τον οποίο επίσης έχει διαταχθεί βίαιη προσαγωγή και για τον οποίο η πολιτική αγωγή θεωρεί ότι γνωρίζει πολλά σε σχέση με τη μεταφορά της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο νεαρός Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012. Την επόμενη μέρα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ, για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η γυναίκα, απελπισμένη, δεν επικοινώνησε με την αστυνομία, αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον και άκουσε τη συμβουλή 73χρονου οικογενειακού φίλου να μην ειδοποιήσει τις Αρχές. Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν πώς αυτός ο άνθρωπος ήταν τελικά, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί η σορός του Μάριου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.