ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Γεννηματά με Σημίτη και Χρυσοχοΐδη

Επίθεση του ΚΙΝΑΛ στο Μαξίμου για την έρευνα στον Κ. Σημίτη

Επίθεση στην κυβέρνηση από στελέχη του ΚΙΝΑΛ σχετικά με την υπόθεση του ανοίγματος των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού  Κ. Σημίτη και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι επικίνδυνοι και απόλυτα προβλέψιμοι. Μπροστά στον πανικό τους και την αγωνία να χτυπήσουν τη δημοκρατική παράταξη, είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο»! ήταν η άμεση αντίδραση του ΚΙΝΑΛ δια του εκπροσώπου Τύπου του, Παύλου Χρηστίδη για την έρευνα.

«Σήμερα ξεκινάει η διαδικασία της συναινετικής, υποτίθεται, αναθεώρησης και πληροφορούμαστε ότι διενεργείται έρευνα στους λογαριασμούς του Κώστα Σημίτη. Δηλαδή, κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν το εμβληματικό πρόσωπο του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας. Ματαιοπονούν! Αλλά εκτίθενται και εκθέτουν τη δικαιοσύνη» ανέφερε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στη Βουλή.

Νωρίτερα το πρωί η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε  με τον Κώστα Σημίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και όπως έχει ήδη επισημάνει στις δημόσιες ομιλίες της είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει την σπίλωση της δημοκρατικής παράταξης.

Υπενθυμίζεται πως ο Κ. Σημίτης  σε δήλωσή του είπε ότι εναι ευπρόσδεκτος ο έλεγχος επειδή δεν έχει να κρύψει τίποτε, ενώ απέδωσε τα όσα λέγονται εις βάρος του, σε συκοφαντίες.

Οπως δήλωσε: «Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

Αιχμηρή η απάντηση του πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Η προσπάθεια εμπλοκής μου σε σκάνδαλα χαρακτηρίζει αυτούς που την επιχειρούν. Εχουν μάθει να αναρριχώνται κατασκευάζοντας εχθρούς και να κυβερνούν φτιάχνοντας ενόχους. Στην Ευρώπη χθές, στο Μάτι πριν λίγους μήνες. Ας ανοίξουν όσους λογαριασμούς θέλουν. Οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό. Μέχρι σήμερα ελπίζαμε ότι με δηλητήριο, μίσος και εμπάθεια κυβερνά μόνο η Ακροδεξιά και ο Όρμπαν» τόνισε ο ίδιος

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.