ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημερινή συνεδρίαση

EuroWorking Group: Συζήτηση για την πρώτη έκθεση ενισχυμένης εποπτείας της Ελλάδας

Η πρώτη έκθεση ενισχυμένης εποπτείας της Ελλάδας συζητήθηκε σήμερα στη συνεδρίαση του EuroWorking Group για την προετοιμασία του Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγή της Ευρωζώνης, οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών ενημερώθηκαν για την πρόοδο στην εφαρμογή των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων, καταλήγοντας στο συμπέρασμα της Επιτροπής ότι σε κάποιους τομείς η πρόοδος είναι καλή και σε άλλους μικρότερη. Σύμφωνα με την πηγή του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το EWG υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης από την Ελλάδα όλων των δεσμεύσεων που έχει λάβει.

Νέα στοιχεία αναμένεται να αποσταλούν ενόψει του Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου -ανέφερε η ίδια πηγή- όπου θα τεθεί εκ νέου το ζήτημα.

Σημειώνεται, ότι οι γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής για τα προσχέδια των προϋπολογισμών όλων των κρατών-μελών της Ευρωζώνης αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενο της αυριανής συνεδρίασης της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής (EFC), δηλαδή των εκπροσώπων των υπουργείων Οικονομικών σε επίπεδο ΕΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.