ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από έρευνες αστυνομικών του τμήματος Θήρας

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που έκανε διαρρήξεις στη Σαντορίνη

Μια ξενοδοχειακή μονάδα και ένα σπίτι στη Σαντορίνη είχαν μπει στο στόχαστρο μιας τετραμελούς συμμορίας αλλοδαπών, η οποία εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες αστυνομικών του τμήματος Θήρας. Οι δράστες ηλικίας 23 ως 26 χρόνων είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Οι δυο κλοπές, που είχαν γίνει μεταξύ 2 και 5 Νοέμβριου, εξιχνιάστηκαν χάρη στην συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στην επιχείρηση και την κατοικία. Αρχικά, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένας από τους δράστες και μετά την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν οι υπόλοιποι συνεργοί του.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν κρυμμένα τρεις κουκούλες full-face, τρία ζευγάρια γάντια, ένας σιδερολοστός μήκους 1,4 μέτρου, ταξιδιωτικά και άλλα έγγραφα, μια κατεστραμμένη τραπεζική κάρτα ανάληψης, χρυσά και ασημένια κοσμήματα και ρολόγια τα οποία προέρχονταν από την διάρρηξη του σπιτιού, καθώς και μετρητά ύψους 2.850 ευρώ.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού και σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ερευνάται αν η τετραμελής σπείρα είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στο νησί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.