ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κατατέθηκαν τα σχετικά υπομνήματα στον εισαγγελέα

Folli Follie: Ολοκληρώνεται η ποινική αξιολόγηση των υπόπτων

Τα υπομνήματα των εξηγήσεων τους για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος (σ.σ για τα οποία ελέγχονται) παρέδωσαν στον οικονομικό εισαγγελέα, τα μέλη της οικογένειας Κοτσολιούτσου και 7 ακόμη άτομα για την υπόθεση της Folli-Follie.

Επόμενο βήμα, η αποτίμηση του αποδεικτικού υλικού αλλά των όσων υποστηρίζουν οι "ύποπτοι" προκειμένου ο εισαγγελέας να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης, η σύζυγος του Κατερίνα αλλά  και ο γιος τους Γιώργος Κουτσολιούτσος αρνήθηκαν τις κακουργηματικές κατηγορίες για τις οποίες κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, αναπτύσσοντας τα νομικά τους επιχειρήματα.

Με την ιδιότητα του υπόπτου για ξέπλυμα  μαύρου χρήματος και απάτη έδωσαν επίσης εξηγήσεις ο οικονομικός διευθυντής και ο διευθυντής του λογιστηρίου της εταιρείας, τρία μέλη του ΔΣ την επίδικη περίοδο, ο επικεφαλής της θυγατρικής του Ομίλου στην Ασία και ο ορκωτός λογιστής που φέρεται να παρουσίασε παραποιημένα οικονομικά στοιχεία στον ισολογισμό του 2017. Κατά πληροφορίες, τα βέλη στράφηκαν στην Ασία και στο γκρουπ του ομίλου, υποστηρίζοντας ότι από αυτό το γκρουπ ήρθαν τα στοιχεία που στη συνέχεια κρίθηκαν παραποιημένα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.