ΚΟΣΜΟΣ

Δεμένοι στα καθίσματα οι άτυχοι επιβάτες

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Boeing που συνετρίβη στην Ινδονησία

Σε μικρά κομμάτια διαλύθηκε το Boeing της Lion Air που συνετρίβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ινδονησία μεταφέροντας 189 ανθρώπους όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες που τράβηξαν δύτες στο βυθό της θαλάσσιας περιοχής όπου διεξάγονται οι έρευνες.

Μέχρι στιγμής οι δύτες δεν έχουν εντοπίσει κάποιο μεγάλο κομμάτι της ατράκτου μολονότι τα ραντάρ τις προηγούμενες ώρες είχαν καταγράψει ένα σήμα μήκους 22 μέτρων.
lion-aira-3lion-aira-2lion-aira-1

 

Την ίδια ώρα οι δύτες εντοπίζουν δεμένους στα καθίσματά τους ορισμένους εκ των 189 άτυχων επιβαινόντων στο αεροσκάφος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι σοροί βρέθηκαν ανάμεσα σε λαμαρίνες.

Οι αρχές της Ινδονησίας εξακολουθούν, πάντως, να έχουν άγνοια για το τι προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους ελπίζοντας ότι θα αλιεύσουν πολύτιμα στοιχεία από το μαύρο κουτί που ανέσυραν οι δύτες.

Ωστόσο ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας στην περιοχή Μπαλί-Νούσα Τενγκάρα αποκάλυψε ότι την Κυριακή, μια ημέρα, δηλαδή, πριν την αεροπορική τραγωδία, το ίδιο ακριβώς αεροσκάφος που συνετρίβη είχε παρουσιάσει πρόβλημα πέντε λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της πόλης Ντενπασάρ.

Ο πιλότος του, τότε, είχε σημάνει συναγερμό, ένα επίπεδο κάτω από αυτό του SOS, ζητώντας αρχικά να επιστρέψει σε αεροδρόμιο. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ενημέρωσε τις αρχές ότι μπορούσε να φτάσει μέχρι τον προορισμό του, την Τζακάρτα.

Τη Δευτέρα το Boeing 737 Max απογειώθηκε στις 6:20 το πρωί (ώρα Ινδονησίας) και συνετρίβη 13 λεπτά μετά την απογείωσή του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.