ΚΟΣΜΟΣ

Πάνω από 10 τραυματίες

Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε μπαρ εστιατόριο

Συναγερμός ξέσπασε στις αστυνομικές Αρχές της πόλης Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνια, αφού πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε μπαρ εστιατόριο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο μπαρ-ψησταριά «Borderline» λίγο μετά τις 23.00 (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ με ένα ημιαυτόματο όπλο, τραυματίζοντας αρκετά άτομα. Λίγες στιγμές νωρίτερα είχε πετάξει καπνογόνα στον χώρο, για να προκαλέσει σύγχυση.

Ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας αστυνομικός, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τα 10 άτομα.

Σημειώνεται ότι το μπαρ ήταν γεμάτο με νεαρά άτομα, αφού φιλοξενούσε ένα event με έκπτωση για φοιτητές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι από το εσωτερικό του εστιατορίου ακούστηκαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί. Έντρομοι οι πελάτες μπήκαν κάτω από τα τραπέζια ή έτρεξαν στις τουαλέτες για να κρυφτούν. Κάποιοι μάλιστα έσπασαν την τζαμαρία με τα χέρια τους, προκειμένου να καταφέρουν να βγουν γρήγορα έξω, για να ζητήσουν βοήθεια.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, και ότι οι αστυνομικοί τον αναζητούν στην γύρω περιοχή. Περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για έναν νεαρό άνδρα μελαμψό, μαυροντυμένο, που μοιάζει να κατάγεται από χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από το μπαρ, ενώ στο σημείο βρίσκονται και τέσσερα ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι έχουν κληθεί και πυροτεχνουργοί στο σημείο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.