ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

"Καμπάνα" από Ευρωλίγκα για Γιαννακόπουλο

Νέο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ αλλά ενεργοποίηση όλων των παλαιότερων αποφάσισε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικα: Ο Πειθαρχικός Δικαστής της EuroLeague τιμώρησε με πρόστιμο 30.000 ευρώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για δηλώσεις που έκανε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι συγκεκριμένες δηυλώσεις έγιναν σε μέλος της διαιτητικής τριάδας, ενώ υπήρξαν και σχόλια που αναπαράχθηκαν από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης με αποτέλεσμα να πληγεί η εικόνα της διοργάνωσης.

Ο Πειθαρχικός Δικαστής απεφάνθη πως ο κ. Γιαννακόπουλος αγνόησε τις αξίες του αθλητισμού και το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε. Ως εκ τούτου, η EuroLeague Basketball αποφάσισε να ενεργοποιήσει τις εξής ποινές, από τη σεζόν 2017/18, οι οποίες είχαν "παγώσει" τον περασμένο Οκτώβριο: 160.000 ευρώ για σχόλια που είχαν γίνει από τον κ. Γιαννακόπουλο στις 9 και τις 16 Απριλίου, 250.000 ευρώ για σχόλια που είχαν γίνει από τον κ. Γιαννακόπουλο στις 20 Απριλίου. Η απαγόρευση εισόδου παραμένει σε αναστολή, ωστόσο η απόφαση ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση νέας παράβασης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.