ΕΛΛΑΔΑ

Δέκα ημέρες μετά το θάνατο του 35χρονου

Λυκουρέζος: Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα παραδοθεί η σορός του Κατσίφα

Δέκα ημέρες μετά το θάνατο του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, η σορός του παραμένει στα χέρια των Αλβανικών Αρχών, ενώ μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση όσον αφορά στο χρόνο παράδοσής της στην οικογένειά του, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταφή του.

Την ίδια ώρα, εξίσου άγνωστο παραμένει πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται από τις αρμόδιες Αρχές, σχετικά με την υπόθεση. Αυτό επισημαίνει στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της οικογένειας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σχετικά με την καθυστέρηση της επιστροφής της σορού από τις Αλβανικές Αρχές, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αναφέρει ότι η εισαγγελία σοβαρών αδικημάτων των Τιράνων ισχυρίζεται «προφορικά» ότι θέλει να ολοκληρωθεί η έρευνα όσον αφορά την ποινική δικογραφία που έχει ανοίξει και «αφού ολοκληρωθεί να δώσουν τη σορό και θα μπορέσει και η οικογένεια να έχει πρόσβαση στη δικογραφία».

«Ομολογώ αυτό για μένα είναι ανεξήγητο και περίεργο το ότι δεν ξέρω πότε θα τελειώσει η έρευνα», τονίζει και προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση δέκα ημέρες άταφος ένας νεκρός αποτελεί και προσβολή στη μνήμη του νεκρού. Γιατί δεν νομίζω ότι η παράταση της παραμονής της σορού και του νεκρού Κατσίφα στα Τίρανα στο νεκροτομείο προσθέτει ή συμβάλλει κατά κάποιο τρόπο στην έρευνα που κάνει η εισαγγελία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.